Támogatás

Az oldal oktatási célra készült, és folyamatosan fejlesztem, amikor időm engedi. A tárhelyet önerőből tartom fent, ezért bármilyen támogatással segítheted a további működést.

Paypal címem: 
niethammer.zoli@gmail.com

AR marker

A marker egy olyan kép, amelyet a kiterjesztett valóság modellkhez használunk. Nyomtasd ki kb. 10-15 cm méretben, vagy nagyítsd ki egy monitoron!

Koszta József WIKIPÉDIA

Megközelítése: https://goo.gl/maps/wD6gJCUjqdM1tFvw6

Sajnos a tanya teljesen összedőlt, és csak kis halmok jelzik az egykori épületek helyét, így az adatgyűjtéshez sok segítség kellett.

Valkai Zsolttól (St. Jupát Sportegyesület), és Tímár Ferenctől kaptam rengeteg információt, képeket, GPS adatokat. Még így is csak megközelítőleg tudtuk rekonstruálni a tanyát.

A modell használja a telefon mágneses iránytűjét, és 360 fokos panorámákat tudsz vele megnézni egy adott kameraállásból. A GPS szenzort viszont nem használja, vagyis neked kell az adott kamera helyére menned a valóságban.

Menj a helyszínen egy táblához, majd a modellben válaszd ki a tábla számát! Használd a +/- gombokat a virtuális kamera látószögének módosítására. Próbáld úgy beállítani, hogy a virtuális épületek a romok felett legyenek!

 

LETÖLTÉS
TELEFON, TABLET

 LETÖLTÉS

PC, NOTEBOOK

 

   

 Képek a modellekből: